Underground
underground_logo_2

Al vele  jaren draait DJ Arthur de neo salon: "Underground", een unieke gelegenheid om zowel op traditionele tango alsook op non-tango, electro-tango en wereldmuziek te kunnen dansen.We zijn een moderne, hedendaagse salon. Vooral niet zoals het 70 jaar geleden in Buenos Aires was. De daar gebruikte zaalindeling en manier om een danspartner te vragen past niet meer in onze ge-emancipeerde samenleving. We houden niet van opgelegde regels. In Nederland zijn we open en direct en nemen zelf de verantwoording voor ons doen en laten. (Belgische bezoekers mogen hun ‘eigen’ stoel claimen, zoals ze dat gewend zijn, vermits zij van thuis een eigen stoel meenemen)


We maken gebruik van de Danswerkplaats, Kleine Koppel 70, 3812 PH Amersfoort. Op het terrein is het Oude Fabriekstraat 20.

De allereerste Underground was op 10 Januari 2004 in de Pick-Up-Club in Amsterdam. Via de lokaties galerie de Vrijplaats, Marci-Panis en de Circusschool in Amsterdam, V420 in Utrecht en het “oude postkantoor” in Hilversum nu eindelijk een sfeervolle definitieve ruimte in Amersfoort om te experimenteren met muziek en dans.