Last news

Je kan zelf dus op twee verschillende dagen op pad. Of je kan samen met een vriend op pad. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Nu..
Read more
After almost eight successful years JustTextGiving is retiring to make way for new digital and mobile solutions. Met de slimme servicenummer-diensten van Ziggo bent u altijd bereikbaar op én herkenbaar..
Read more

Ov chipkaart met korting reizen


ov chipkaart met korting reizen

Dal Vrij. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Dit product is 1 maand geldig. Handig om te weten.

Dal Vrij, bij omchecken wordt eerst bij het uitchecken het eerste deel van de reis afgerekend. De kaart koop je per maand of per jaar. Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die regelmatig reizen over langere kortingscode bruut afstanden met bus, tram of metro. Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? Samenreiskorting heeft in het systeem een hogere prioriteit dan abonnementen. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Je kunt de landelijke reisproducten Altijd Korting, Netabonnement, Sentire en OV Voordeel bij je vervoerder kopen. Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden.

ov chipkaart met korting reizen


Top news

Kortingscode amrath hotel

Zoek hotels op de kaart van Haarlem, voor alle 16 hotels in Haarlem tonen wij u alleen de op dat moment beschikbare kamers. The rooms are fitted with a flat-screen.


Read more

Eftelingkaartje met korting

Je krijgt ook een unieke inkijk achter de schermen van de Efteling. Kenmerken van De Efteling, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Jongeren (15 - 21


Read more

Studenten ov korting daluren

Geldig bij alle vervoerders in Nederland, maar niet in Thalys of CityNightLine. Thalys, City Night Line en Intercity direct) wanneer het traject Schiphol-Rotterdam deel uitmaakt van de treinreis). Als je


Read more
Sitemap