Last news

Wanneer je hier wat besteld ontvang je het ook nog eens ontzettend snel, en dan het ik het nog niet eens gehad over hun kortingscodes. Een hm kortingscode is heel..
Read more
De beide delen van het park werden verbonden door een grote loopbrug over de Hondsrugweg. We hebben met ons gezin genoten van de ruime opzet, de geweldige mooie rotspartijen, gebouwen..
Read more

Ov chipkaart met korting reizen


ov chipkaart met korting reizen

Dal Vrij. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Dit product is 1 maand geldig. Handig om te weten.

Dal Vrij, bij omchecken wordt eerst bij het uitchecken het eerste deel van de reis afgerekend. De kaart koop je per maand of per jaar. Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die regelmatig reizen over langere kortingscode bruut afstanden met bus, tram of metro. Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? Samenreiskorting heeft in het systeem een hogere prioriteit dan abonnementen. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na het uitchecken. Je kunt de landelijke reisproducten Altijd Korting, Netabonnement, Sentire en OV Voordeel bij je vervoerder kopen. Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden.

ov chipkaart met korting reizen


Top news

Goedkoop parkeren eindhoven airport p400

Vanaf hier rijd de bus ( Lijn 401 ) om de 10 minuten naar het vliegveld. Vergelijk onze tarieven, boek een parkeerplaats en ga met een gerust gevoel op reis.


Read more

Korting treatwell mei

Elke uitverkoop, megakorting, stapelkorting, of bulkvoordeel verzamelt het team van voor jou. Tips en Tricks e-Kortingscode, bespaar met ons ledencollectief, meer dan 265.000 mensen in Nederland zijn lid van e-Kortingscode.


Read more

Kortingsbonnen fiets en wandelbeurs

December 2007 - Januari 2008. Juni 2005 - Juli 2005. De kleinere reisorganisaties delen met elkaar een eigen plein op de beurs. December 2015 - Januari 2016. Wij plaatsen Functionele


Read more
Sitemap