Last news

Geen probleem, je kan de kortingen gebruiken. Asos (15 kortingen superdry (12 kortingen greetz (23 kortingen bongo (19 kortingen). Deel dit dan met mede-koopjesjagers op onze sociale kanalen. Over ons..
Read more
Sprint Sprint is keeping it plain and simple to earn your business in 2019. See at Sprint Your favorite deals? T-Mobile also announced it will be offering up to..
Read more

Kroller muller aanbieding


kroller muller aanbieding

garderobe en afsluitbare kluisjes voor tassen, rugzakken en overige bagage. Rolstoeltoegankelijkheid, vervoer en parkeren, openingsdagen en tijden, annuleren. Er zijn meerdere speeltuinen en activiteiten voor de (aller)kleinsten! In en rond het Kröller-Müller Museum hoeft niemand, of je nu oud of jong bent, zich te vervelen. Lees hieronder tevens meer over de kortingsmogelijkheden. Onder meer schilderijen en werken van Claude Monet, Georges Seurat, maar ook Pablo Picasso en Piet Mondriaan vormen het neusje van de zalm van de schilderijcollectie van het Kröller-Müller Museum. Bekijk hier de kaartjes Heb jij een bepaalde korting gevonden?

Vind kroller muller in Museakroller muller aanbieding

Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Beeldenpark Bij het Kröller-Müller Museum vind je ook een schitterend beeldenpark, dat in 1961 geopend werd en sindsdien mondiaal furore heeft gemaakt. De beeldentuin is open tot.30 uur. Een kleine greep uit de topstukken, attracties en activiteiten van dit museum : Van Gogh De collectie van Vincent van Gogh in het Kröller-Muller is een van de topattracties: deze bestaat uit 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen van de beroemde schilder.

Om en rond het Kröller-Müller Museum hoeven ook kleine kinderen zich niet te vervelen. Tip voor rustzoekers: vrijdag is over het algemeen de rustigste dag. Op het internet verder opzoeken. Bron: /uniek-in-elk-seizoen, beroemdste schilders ooit Tot de absolute topstukken van het museum worden werken gerekend van de grootste moderne meesters die we kennen. Het museum is gesitueerd in het prachtige Nationaal Park De Hoge Veluwe. Betaalmogelijkheden, omniversum kortingsbon kopen of inwisselen van cadeaukaarten, werking van de website. Kinderen 6 tot en met 11 jaar 10,00 -met Museumkaart* 5,00 kinderen tot en met 5 jaar gratis, cJP 13,95, iCOM gratis, vereniging Rembrandt gratis, collegekaart/studentenpas* 14,95* *Speciale tarieven: Tijdens Als kunst je lief is (t/m 3 februari 2019) is er een kortingsactie voor Museumkaart.

Openingstijden en prijzen Kröller-Müller Museumkroller muller aanbieding


Top news

Sacha kortingscode toevoegen

Er is veel bijgekomen dus wij lichten hier een aantal van de topdeals uit meer Nieuwsbrief e-Kortingscode Exclusieve kortingen Als 1ste op de hoogte Bespaar veel euro's Of Het wachtwoord


Read more

Slagharen camping korting

De reisperiode moet liggen tussen 4 februari en Let op, sommige hotels zijn uitgesloten. Op de warme zomerdagen kunt u verkoeling zoeken in het buitenzwembad Sunny Beach in de Wigwamwereld.


Read more

Blue boat kortingscode

Nieuw binnen, alle filters, duurzaamheid 1485 artikelen -20 -20, nieuw -40, nieuw. Exclusief, exclusief, je hebt 84 van 504 items bekeken. Schrijf je in voor inspiratie en aanbiedingen. Maat, merk


Read more
Sitemap