Last news

Altijd Korting, het "Altijd Korting" product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting. Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. Aan het..
Read more
Cookies kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Autotrack die aansluiten op uw interesses. Om AutoTrack te kunnen bekijken, dient u de cookies te..
Read more

Kroller muller aanbieding


kroller muller aanbieding

garderobe en afsluitbare kluisjes voor tassen, rugzakken en overige bagage. Rolstoeltoegankelijkheid, vervoer en parkeren, openingsdagen en tijden, annuleren. Er zijn meerdere speeltuinen en activiteiten voor de (aller)kleinsten! In en rond het Kröller-Müller Museum hoeft niemand, of je nu oud of jong bent, zich te vervelen. Lees hieronder tevens meer over de kortingsmogelijkheden. Onder meer schilderijen en werken van Claude Monet, Georges Seurat, maar ook Pablo Picasso en Piet Mondriaan vormen het neusje van de zalm van de schilderijcollectie van het Kröller-Müller Museum. Bekijk hier de kaartjes Heb jij een bepaalde korting gevonden?

Vind kroller muller in Museakroller muller aanbieding

Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Beeldenpark Bij het Kröller-Müller Museum vind je ook een schitterend beeldenpark, dat in 1961 geopend werd en sindsdien mondiaal furore heeft gemaakt. De beeldentuin is open tot.30 uur. Een kleine greep uit de topstukken, attracties en activiteiten van dit museum : Van Gogh De collectie van Vincent van Gogh in het Kröller-Muller is een van de topattracties: deze bestaat uit 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen van de beroemde schilder.

Om en rond het Kröller-Müller Museum hoeven ook kleine kinderen zich niet te vervelen. Tip voor rustzoekers: vrijdag is over het algemeen de rustigste dag. Op het internet verder opzoeken. Bron: /uniek-in-elk-seizoen, beroemdste schilders ooit Tot de absolute topstukken van het museum worden werken gerekend van de grootste moderne meesters die we kennen. Het museum is gesitueerd in het prachtige Nationaal Park De Hoge Veluwe. Betaalmogelijkheden, omniversum kortingsbon kopen of inwisselen van cadeaukaarten, werking van de website. Kinderen 6 tot en met 11 jaar 10,00 -met Museumkaart* 5,00 kinderen tot en met 5 jaar gratis, cJP 13,95, iCOM gratis, vereniging Rembrandt gratis, collegekaart/studentenpas* 14,95* *Speciale tarieven: Tijdens Als kunst je lief is (t/m 3 februari 2019) is er een kortingsactie voor Museumkaart.

Openingstijden en prijzen Kröller-Müller Museumkroller muller aanbieding


Top news

Kortingscode viking direct

7 7 vermindering op : de online webshop viking direct. Voordelen en promotieaanbiedingen viking direct waarvan te profiteren valt met deze nieuwe coupon viking direct. Niet geldig op Price King-artikelen.


Read more

Korting treinkaartje november

OV-chipkaart, je OV-chipkaart heb je nodig als je in Nederland met de bus, trein, tram of ander openbaar vervoer wil reizen. Binnen Nederland is altijd binnen een aantal kilometers een


Read more

Korting corpus oegstgeest

Organiseer zelf een high-tea, filmavond of plunder de spellenkast. Hier kunt u bij goed weer heerlijk relaxen. DE1, 22 september 2018 Gezin Leuke besteding studiedag! Appartement (2 gevonden supervoordelige appartementen


Read more
Sitemap