Last news

Je vindt de acties van AH niet alleen online maar ook in de folder en duidelijk aangegeven in de winkel. De bezorgers leveren de boodschappen tot in de keuken, neemt..
Read more
Je gaat de bomen. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbij glijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van..
Read more

40 korting na afstuderen ns


40 korting na afstuderen ns

bent natuurlijk, stop te zetten om er zeker van te zijn dat je niet tegen een boete stuit. Hoe zet ik mijn studentenreisproduct stop? Een, nS voordeelurenkaart is een, oV-chipkaart met een kortingsabonnement van. Helaas, die mag je gaan stopzetten. Uitgestudeerd aanbod van de NS voor studenten. Om de pijn te verzachten heeft NS een cadeau voor. Ben je recentelijk afgestudeerd, dan kan je gebruik maken van het Uitgestudeerd aanbod, waarmee je een jaar lang gratis een Voordeelurenabonnement van de NS ontvangt.

40 korting na afstuderen ns

40 korting na afstuderen ns
40 korting na afstuderen ns

Foto intro door, margot Gabel 0, flares Twitter 0 Facebook 0 Google 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 0, flares). Het Uitgestudeerd aanbod is geheel gratis. Het NS-Jaarabonnement is niet meer verkrijgbaar. Maar ho eens even, hoe zit het met je studentenreisproduct nu je afgestudeerd bent? Wanneer krijg ik een boete? Ook bij dit abonnement reis je 12 maanden, maar betaal je slechts voor 10 maanden. 0, flares 0, flares, eindelijk in the pocket! De prijzen van het OV-Jaarabonnement lees je hier. Je reist dan met 40 korting buiten de spits. Zo kan je kiezen tussen een Jaartrajectabonnement, een NS-Jaarabonnement en een OV-Jaarabonnement. Let op: ontvang je bij DUO een ov-vergoeding buitenland?

Zoek een automaat bij jou in de buurt met de service studentenreisproduct ophalen of stopzetten. Zet je studentenreisproduct in Nederland stop, voordat je naar het buitenland vertrekt. Zet je studentenreisproduct dan alsnog stop bij een ophaalautomaat. Tijdens de feestdagen kan je ook de hele dag reizen.


Top news

Openingstijden sauna geldrop

Woensdag.00 uur -.00 uur, donderdag.00 uur -.00 uur, vrijdag.00 uur -.00 uur. Het buitenbad is ruim en is van een zeer aangename temperatuur. In het restaurant zit je binnen, zit


Read more

Kortingscode zolemba

Als eerste op de hoogte van de beste kortingscodes. Profiteer van exclusieve Zolemba korting. Verlopen -10 Korting, kortingscode voor 10 korting op de bestsellers. Verlopen -10 Korting, kantooretiketten met


Read more

Aanbieding kerstcircus carre

Brullende leeuwen en tijgers kwamen het theater binnen wandelen en hij wist ze met zijn vaardigheden te temmen. Een aantal artiesten is geerd met een borstbeeld in de foyer van


Read more
Sitemap