Last news

55-plus korting, aanbiedingen 55 korting, als 55-plusser krijg je bij diverse vakantiepark aanbieders extra korting. Gezellige winkelsteden in de buurt zijn Groningen, Assen en Emmen. De mooie ligging tussen Borger..
Read more
Blijkbaar hebben jullie hier geen weet van en werd ik doorverwezen naar cera. Spijtig genoeg weten wij hier niets meer over. Meer informatie, wat vind jij van Farmaline? Zij gaan..
Read more

65 plus korting in de bus


65 plus korting in de bus

alleen hele maanden terug die niet zijn gebruikt. Heb je een persoonlijk account op? Kinderen 4 t/m 11 jaar 47 (20 korting bovenop de leeftijdskorting van 34). Je reist regelmatig in de daluren 20 korting in de bus en 40 korting in de trein van Arriva. Voor scholieren (12 t/m 18 jaar) is het Altijd Korting abonnement voordelig als je voor meer dan 41,25 op saldo per maand of 412,50 per jaar reist. Bekijk, nS Dal Voordeel, met het Dal Voordeel abonnement reist u met 40 korting in de daluren doordeweeks én in het hele weekend. Je krijgt hiermee altijd korting op al je ritten met tram, bus en metro. Bij HTM Servicepunten (Den Haag Centraal, Station Hollands Spoor, Delft en Zoetermeer Centrum-West).

65 plus korting in de bus
65 plus korting in de bus

Ook geldig ijn bus, tram en metro bij andere vervoerders. Je reist vrijwel dagelijks, of je reist lange afstanden, je reist onbeperkt sushi met korting breda op Arriva buslijn 10 in stadsregio Maastricht. Bij het instappen check je in en bij het uitstappen check je uit. Landelijke productvoorwaarden, hTM helpt je graag Klantenservice: (gebruikelijke belkosten) Maandag t/m vrijdag 07:00 22:00 uur Zaterdag 08:00 22:00 uur Zondag 09:00 22:00 uur Of op Facebook en Twitter. Je reist regelmatig, onbeperkt op een vast treintraject met Arriva * Reis je op jouw traject ook met NS? Bekijk, kidskaartje, kinderen van 4 tot 11 jaar reizen voor 1,10. Je krijgt dan gewoon je geld terug. . Het abonnement Arriva Vrij Reizen was exclusief ontwikkeld voor reizigers van 65 jaar en ouder. Wil je weten of een ander (Arriva-)abonnement wellicht interessant voor je is, kijk dan in onze webshop. Geldig in: Heel Nederland, trams, bussen en metros van alle openbaarvervoerbedrijven in Nederland. Twee stedenabonnement Enschede - Hengelo, let op: Het Twee stedenabonnement is vanaf niet meer te koop. Bekijk NS Weekend Vrij Stap vanaf vrijdagavond tot zondagnacht onbeperkt de trein in met het Weekend Vrij abonnement en ontvang bovendien door de week 40 korting in de daluren.

Dan is het abonnement daarna niet meer te gebruiken en verlengen. Schaf een groepsticket aan via de Syntus Klantenservice.


Top news

Iens 50 korting op de rekening

Je krijgt dan een lijst met alle restaurants die korting aanbieden in de door jou gekozen stad. Zoek je stad, filter op Promoties en ontdek alle. Hoe vind ik een


Read more

Kortingsbon bomenenzo

The opening theme to the show is a combination of the songs ". Je herkent de producten van de servicekostacties aan dit icoontje: Dit aanbod. Rituals kortingscode, Sn brussels airlines


Read more

Scotch shrunk 60 korting

Een perfect of loose fit dragen hier alvast aan bij en geven je bovendien een uiterst kekke look! Een coole kledinglijn voor jongens met fantasie en een hang naar


Read more
Sitemap