Last news

Sticker "Afstand houden" voor rolstoelauto Speciaal voor rolstoelauto's is er de gratis sticker "Afstand houden". Gratis Proefnummer Academy Magazine Vraag gratis een proefnummer van Academy Magazine aan. Persoonlijkheidstest Liefde begint..
Read more
Meer informatie over kortingen voor studenten van universiteiten en hogescholen in de Federatie Brussel-Walloni. En dat is in je drukke leven als student een meevaller! UGent studenten en personeelsleden en..
Read more

Openingstijden vlindertuin harskamp


openingstijden vlindertuin harskamp

kunnen voortzetten." Datum: 25 oktober. Het Vrijheidsfestival werd gehouden op het terrein en in het gebouw van het prachtige muziekcentrum Akoesticum, waar diverse middag- en avondonderdelen op het programma stonden. U kunt uw kind per email aanmelden via. Wanneer je geinteresseerd bent, dan kun je telefonisch contact opnemen met: Mieke Loppies-Manuputty of per email : Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Foto-impressie Dag van de ouderen WO-Ede: Molukse ouderen uit Lunteren/Ede en vrijwilligers van Ana Upu woonden op woensdag 1 oktober de Dag van. Geplaatst door Webeheerder Ana Upu Wijziging datum Workshop Koken Bakken : Let op, de datum voor de Workshop Koken Bakken is voor de maand mei gewijzigd. In dit kader is door het bestuur ook een brief naar het College van Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Ede gestuurd. 2015 van Studio C Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Nieuwsbrief noom : In de nieuwsbrief van het noom (Netwerk Organisaties Oudere Migranten) van wordt.a.

Passiflorahoeve - Vlindertuin Harskampopeningstijden vlindertuin harskamp

Door deze overwin-        ning mag stichting Ana Upu de wisselbeker definitief houden. Voor meer informatie over de organisatie en de kaartverkoop: Linda van Dodeweerd - Dekker mobiel of Minggus Latul mobiel. Wilt u zelf spullen verkopen.

Museum beeld en geluid openingstijden
Warner bros movie world openingstijden
Ballorig houten openingstijden
Sumo den haag herengracht openingstijden

In een zinderende finale in sporthal De Peppel in Ede werd Team Ana Upu 2 met 16 punten tegen 14 punten verslagen. . Er kunnen 24 deelnemers meedoen aan dit digitale voetbalspeltoeooi. Complimenten aan de vrijwilligers en de begeleiding voor de organi-satie van deze mooie feesteijke dag. Het wordt zoals altijd een bijzondere avond in een gezellige kerstsfeer. Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Opening tentoonstelling "Herinneren en Verbinden" in Lunterse Krant: De opening van de tentoonstelling "Herinneren en Verbinden" in Museum Oud-Lunteren op vrijdag 12 juli staat op de voor-pagina van de Lunterse Krant. Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Familieportret drie generaties Molukkers Barneveld in brons onthuld: Op dinsdag 29 mei was het zover. Er vinden optredens plaats van muziek/dans artiest(en) vanuit de Molukse samenleving. Naast een workshop, of lezing van een interessante spreker senioren korting bij ns is er ruime gelegenheid elkaar te ontmoeten. Samen met de giften was de totale opbrengst meer dan 800,00. . Er werd goed gebruikgemaakt van de dansvloer. Tijdsduur:.00 uur-18.00 uur Voor inschrijving en meer informatie : Jessica Titaley mobiel /email Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Culturele Ontmoeting SWO en Ana Upu 10 september 2014: Stichting Ana Upu en Senioren Welzijn Organisatie steunpunt Lunteren organiseren op woensdag 10 september 2014 een evenement dat.

5 vlindertuinen Passiflorahoeve - Harskampopeningstijden vlindertuin harskamp

Museum voor beeld en geluid openingstijden, Escher museum openingstijden, Skydive roosendaal openingstijden, Openingstijden spa zuiver amsterdam,


Top news

40 korting ns studenten

Voor slechts 15 een, railPlus kaart: 25 korting op veel treinreizen door Europa. Mijn dochter krijgt vanaf 1 oktober haar studentenreisproduct. Dank voor het antwoord. Ik las dat je dan


Read more

Kortingsbon zeeaquarium bergen aan zee

Ook is er een potvis expositie met een echt skelet van een potvis die aanspoelde in 1998 en heeft het zee aquarium een grote schelpenverzameling van ruim 7000 grote en


Read more

Kortingscode intersport eindhoven

Nadat je bestelling geplaatst is, is het namelijk niet meer mogelijk om de korting te verrekenen. Er is in de algemene voorwaarden niets geregeld.a.v. Soul chicken live op de kade.


Read more
Sitemap