Last news

Een bepaald percentage korting vanaf een bepaald aankoopbedrag. Het duurde dan ook niet lang voordat het begrip kortingscode zijn intrede deed in de digitale wereld. Hugo schipper kortingscode, Babyvalue kortingscode..
Read more
Geldig t/m februari 2019 15 korting op een The North Face Vault rugzak bij Bever. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, ledenprijzen bij Expedia: profiteer van korting tot. Affimbull50packages4..
Read more

65 plus korting syntus


65 plus korting syntus

persoonlijke OV-chipkaart op saldo? Woon je in de regio Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee? Om het nieuwe kaartje onder de aandacht te brengen start Syntus de komende week met een promotiecampagne. Bij NS krijgt u alleen korting als u een abonnement afsluit. Qbuzz- Dordrecht De gemeente Dordrecht biedt haar inwoners vanaf 65 jaar busvervoer aan binnen Dordrecht.

Hudson bay kortingen
Vapekings kortingsbon

Daarnaast heeft Syntus af en toe nog andere interessante acties. Connexxion Dal Vrij 65, met het Dal Vrij 65 reis je met de bussen van Connexxion in Zeeland, Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee en Noord-Holland en met alle bussen van Breng. Bij het instappen check je in en bij het uitstappen check je uit. De gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bieden 65 -plussers in 2017 gratis lenson.nl kortingscode OV aan. Je moet dan zelf je kaartje printen, maar krijgt in ruil daarvoor wel een korting en hoeft niet in de rij te staan bij de kassa. De gemeente Schiedam biedt gratis OV aan inwoners met een laag inkomen. We willen het voor ouderen gemakkelijker en aantrekkelijker maken om van onze moderne en comfortabele bussen gebruik te maken, zegt Kim Broere, Marketeer Syntus. Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Op werkdagen is het 65-plus kaartje.00 uur geldig; in het weekend onbeperkt.

Na 18:30 kun je gewoon weer met korting reizen. Zonder abonnement krijg je als 65 -plusser geen korting bij NS, ongeacht het tijdstip. Ik heb de titel van het topic trouwens aangepast zodat het voor andere gebruikers beter vindbaar. Het 65 - plus kaartje is een uur na afstempelen geldig, inclusief overstappen.


Top news

Alleeninkt kortingscode

17, kortingscode, een kortingsbon en een korting van 17 op de gehele catalogus van de winkel. Pak deze codekjn9, oktober 2018, slagharen kortingscode: 50 korting. Alhoewel we al én


Read more

Kortingscodes colourful rebel

Pljassen18 Verlopen op: Ontvang 15 korting op Jack Jones jassen met deze Plutospo. Imdec18 Verlopen op: 31 december 2018. En dat was in 2013. Aarzel dan niet en start nu


Read more

Wehkamp kortingscode luiers

Dit kan variren van 1,95 voor een klein product tot wel 29,95 als je bijvoorbeeld een meubelstuk laat bezorgen. Het grote Wehkamp boek kennen we allemaal nog wel! Consumenten


Read more
Sitemap