Last news

Vaak als iets te mooi lijkt om waar te zijn is dat meestal ook zo). Bedankt voor het bezoeken van mijn blog, artikel hierboven (. Dit bad heeft verschillende kleine..
Read more
De rust en ruimte, het contact met de natuur, de tijd die u niet meer op de hielen zit maar stil lijkt te staan, de luxe ambiance en de warme..
Read more

Stadspas amsterdam aanbieding januari


stadspas amsterdam aanbieding januari

met de stadspas korting ( afhankelijk van de activiteit krijg je maximaal 100,- korting). Je betaalt eerst het totale bedrag. Stap 2, heb jij een geldige Stadspas? Met de Stadspas kun je met je gezin gratis of met korting naar activiteiten, musea, theater, Artis, zwemmen of andere sporten. Je krijgt eerst een factuur met het volledige bedrag. Prisma Muziek, woensdag Johannas, stap 3, ga naar de website van Prisma en bekijk het aanbod. Aanbiedingen voor kinderen met Stadspas, om overzicht te bieden in de mogelijkheden die de Stadspas voor kinderen biedt is er de online.stadspas amsterdam aanbieding januari

De, stadspas groene stip is een pas voor alle Amsterdammers met een krappe beurs.
Geldig op 20 januari.
Stadspasaanbieding groene stip: Amsterdammer van het jaar.

Na afloop danst heel. Amsterdam op het podium van de grote zaal. Stadspas Amsterdam : gratis of met korting meedoen met activiteiten in de stad. Met deze pas kun je elke maand twee aanbiedingen op de website uitkiezen. De Kids aanbiedingen voor de kerstvakantie staan online!

Ov chipkaart aanbieding 2019, Happy socks aanbieding kruidvat, Hema rolgordijnen aanbieding, Aanbieding dominos pizzas,

Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je in aanmerking kunt komen voor de korting met je Stadspas. Voor het nieuwe seizoen, werken we weer samen met. Bekijk hier de activiteiten. Voor Prisma activiteiten binnen Amsterdam geeft de Stadspas, met groene stip, recht op 50 korting op clubs en cursussen, maar ook kortingscode winterfair ahoy op Uitstapjes. Meld je aan via het aanmeldformulier dat bij de activiteit staat. . Daarin vind je talloze leuke dingen met korting of gratis. De pas met de groene stip is voor gezinnen met een laag inkomen. Daarom is er de Stadspas. Luister hier naar de tips van Margreet Veenstra en Pearl Dias; 3, tags: amsterdam, cultuur, Kunst, KunstKieken, stadspas, stadspas aanbiedingen. Dan kom je in aanmerking voor korting.

Amsterdam light festival 2019 aanbieding, Sim only aanbieding vodafone, Michael kors handtas aanbieding,


Top news

Rotterdampas korting pathe

De centrale bibliotheek Rotterdam zit in het centrum van Rotterdam op de Hoogstraat vlak bij de Blaak. Korting Vakantiepaspoort Kinderen en ouders krijgen in de zomervakantie korting op meer


Read more

Clarks desert boot aanbieding

Hier vind je merkkleding, schoenen, sportartikelen, accessoires en meer voor een fijn prijsje! Bekijk dan wat merken zoals New Balance, Vans en Clarks voor je in de aanbieding hebben in


Read more

Cinnastix korting

Pak deze codepkrk, geldig bij aankoop van minimaal 3 pizza's. Persoonlijke kortingsbonnen Als je de app in gebruik hebt krijg je eens in de zoveel tijd een persoonlijke McDonalds kortingsbon.


Read more
Sitemap