Last news

Met de extra korting van. Het voordeel is dat je tevens met iDeal kunt betalen bij Aliexpress. Bij het Kortingscodeplein vindt je diverse kortingscodes die je op verschillende manieren laat..
Read more
Wij wensen jou en je ligfiets hele fijne Kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar. We wish you and your recumbent a very merry Christmas and a happy new Year. Cookies op..
Read more

Kortingsbon eye filmmuseum


kortingsbon eye filmmuseum

kaart in de Eye shop worden gekocht en geeft toegang tot de tentoonstelling. Een van de hoofdtaken van Collectie is het restaureren en digitaal ter beschikking stellen van films, van de pionierstijd tot. De volgende kaarten en passen zijn beschikbaar in Amsterdam: I Amsterdam City Card, Museumkaart, CJP-pas, Holland Pass. Leden van filmbrancheverenigingen krijgen alleen korting op filmvoorstellingen op vertoon van een NBF-/NFC-pas. VD (1972 over een ontsporend familieimperium, overspel, vleesafval, en fraude. De advertentie is opgeslagen. Bekijk hier een overzicht. Meer over de collectie van Eye.

Ook vind je er of er museumkaarten of -passen geldig zijn. Hoewel de meeste tentoonstellingen in Eye gratis te bezoeken zijn met de Museumkaart, geldt voor de zomertentoonstelling een toeslag. Kijkwijzer Eye houdt zich aan de wettelijke voorschriften van de Kijkwijzer. Bij voorstellingen van 210 minuten of langer betaalt u  5,- toeslag. Kind (t/m 11 jaar) * 7,50, cineville / NFC / KNF * gratis * 10-rittenkaart (alleen aan de kassa) 95,-, combiticket film tentoonstelling (alleen aan de kassa) 19,- toeslagen voor film, bij voorstellingen van langer dan 150 minuten geldt een toeslag van 2,50. In het buitenland. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Honden dienen altijd te worden aangelijnd en onder toezicht te staan.

Kom kijken naar de nieuwe digitale restauratie van het roemruchte. Favoriete verkopers in Mijn Marktplaats, de verkoper is verwijderd uit. U kunt online betalen met iDeal en creditcard. Betalingsmethodes, aan onze kassa's kan alleen met PIN en creditcard worden betaald, contanten kunnen wij niet accepteren. Uw kortingspas dient aan de filmzaal getoond te worden. Bezoek Eye Filmmuseum collectie uitgelicht, restored Unseen, twee collectieklassiekers van regisseur Wim Verstappen zijn deze maand te zien in ons Restored Unseen programma! Eye bar-restaurant, geniet van een heerlijke lunch, diner of borrel met een prachtig panoramisch uitzicht op het IJ meer informatie, das Totale Tanz Theater, voor het eerst te zien in Nederland: de fenomenale VR-installatie Das Totale Tanz Theater is van 5 t/m 13 maart. Cineville is geldig voor de meeste reguliere filmvoorstellingen, soms met toeslag.

Toegangsprijzen korting voor EYE, in onderstaand overzicht vind je de ticketprijzen en kortingen voor toegang tot. Blue Movie (1971 en een gerestaureerde 35mm-kopie van. Tickets zijn te koop aan de kassa en via de film kortingscode protestshop en tentoonstelling pagina's op deze website. Overslaan en naar de inhoud gaan. Standaardtarief film, standaard 11,-, reductie film * 9,50, eye Society leden. Bij Eye hebben VIP-kaarthouders gratis toegang tot de tentoonstelling. . Voor de zomertentoonstelling kan een toeslag gelden.

Kunstof platen shop kortingsbon, Bolero drank kortingsbonnen, Balade boter kortingsbonnen,


Top news

Michael kors tas 50 korting

Tot wel 50 korting! Please try again later. M/JessieMaya add me on snapchat! This feature is not available right now. Michael Kors Jet Set Item shopper was 250, nu


Read more

Kortingscode klm vlucht

Een kortingscode van KLM is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op jouw bestelling bij KLM. Al onze kortingscodes kun je helemaal


Read more

Korting autoverzekering interpolis

Daarna kun je gelijk online je autoverzekering afsluiten. Elke dag krijgt Interpolis tientallen autoschadeclaims binnen. Daarmee toon je aan dat je niet langer de eigenaar van de auto bent.


Read more
Sitemap