Last news

Doe jij ook mee? Vraag gratis het WIJ cadeaupakket aan. Op deze manier help je het milieu ook een handje. Neem een gratis proefabonnement op het magazine OnderWeg. Door..
Read more
Wij zorgen er dan voor dat de boodschappen klaarstaan in uw accommodatie. Bekijk alle Landal Kampeeracties Tot 35 schoolvakantie korting (incl. Midden in de Brabantse Kempen ligt Landal Het Vennenbos...
Read more

Ns kortingskaart reizen voor 9 uur


ns kortingskaart reizen voor 9 uur

geldt de korting ook in de maanden juli en augustus, tussen Kerst en Oud Nieuw en op de vrijdag na Hemelvaart. En die stellen duidelijk dat een trein niet voor 9 :00 uur mag vertrekken. Die geven korting macbook pro retina 2012 charger gelukkig wel duidelijkheid: "U mag wel reizen tussen.55.00. Ik raad u aan een e-ticket te kopen van uw vertrekstation naar het station waar u na negenen in kunt checken en dus korting krijgt. De voorwaarden vermelden dit echter niet, maar dit wordt nog wel aangepast.". Wij willen binnenkort een dagje weg.

Kan ik bij de overstap uit- en inchecken zodat we het tweede deel van de reis met korting reizen? Dit geldt niet voor, keuzedagen met een Dal Voordeel en Altijd Voordeel abonnement.

Ook wanneer deze op een doordeweekse dag vallen. Goede Vrijdag: Pasen: 1e Paasdag  en 2e Paasdag Koningsdag:, hemelvaartsdag:, pinksteren: 1e Pinksterdag  en 2e Pinksterdag Kerst: 1e Kerstdag 25 december 2019 en 2e Kerstdag 26 december 2019. Zo nee, hoe is het op te lossen?

Hema kortingskaart ns, Voordeeldrogist kortingscode, Korting reizen ns international,

Of moet ik dan de trein uit, uitchecken weer in checken en dan wachten op de volgende trein ( 9 van de 10 keer zijn er geen in/uit checkpalen op het perron) icon, beste antwoord door De luchtmacht, 09:39, nee, het moment van inchecken bepaalt. Het eerste deel van onze reis valt voor 9 :00 en binnen het traject van de trajectkaart. Icon, beste antwoord door Thom 29 september 2016, 09:30, het is niet mogelijk. Als u voor.55 incheckt, reist u tegen vol tarief en u kunt niet meer zoals vroeger heel snel even uit- en inchecken in de daluren. Als een trein na uw incheck aankomt, ook al is die vertraagd, mag u gewoon mee. Dan maar eens mailen naar de Klantenservice. Met een e-ticket kunt u de poortjes eventueel openen. Reis je met een studentenreisproduct?

Maar, echt heel duidelijk is het niet. Geldt dan automatisch na 9 uur het 40 korting tarief vanaf het station dat na 9 uur als stopstation wordt aangedaan. Doe dat bij een poortje met 'Scan Ticket'. Als een trein volgens dienstregeling.00 uur vertrekt, is een met een Voordeelurenabonnement aangeschaft vervoerbewijs slechts geldig vanaf het eerste station waar die trein vertrekt vanaf.00 uur." Reizen op Saldo De conducteur lijkt dus gelijk te hebben, wie voor 9 :00 uur vertrekt kan een boete krijgen.


Top news

Daluren korting meereizen

De, oV-chipkaart is een elektronische betaalpas met nfc -chip (tot eind 2008, rFID -chip) voor het openbaar vervoer in, nederland. Er is een maximumtarief, als het maximumtarief is bereikt, zijn


Read more

Kortingscode zalando aankoop 100 euro

Werkt jouw kortingscode niet? Stop met rondzoeken, verzamel alle kortingen van jouw favoriete webshops handelszaken op 1 plaats. Dan is het nodig om een account te hebben. Ontvang een Zalando


Read more

Skien landgraaf korting

Museum van.O.Vlaanderen pamzov, Zottegem - Velzeke, 9 - 99 jaar - Museum Future Sports, Zottegem, 5 - 11 jaar - Speeltuin Provincie Vlaams-Brabant Aarschot Stedelijk Zwembad Demervallei Aarschot, Aarschot, 3


Read more
Sitemap