Last news

Online shoppen wordt nu nog leuker en voordeliger als member! Je kunt de krascode op je kaart hier vinden: (Bij)betaling via ideal, een (bij)betaling uitvoeren via ideal werkt hetzelfde als..
Read more
Hiervoor zijn gespecialiseerde sites. Je kunt direct zoeken door de nieuwste collecties van meer dan.200 topmerken. De beste, zalando kortingscode : 25 korting, het komt geregeld voor dat je extra..
Read more

Ns kortingskaart reizen voor 9 uur


ns kortingskaart reizen voor 9 uur

geldt de korting ook in de maanden juli en augustus, tussen Kerst en Oud Nieuw en op de vrijdag na Hemelvaart. En die stellen duidelijk dat een trein niet voor 9 :00 uur mag vertrekken. Die geven korting macbook pro retina 2012 charger gelukkig wel duidelijkheid: "U mag wel reizen tussen.55.00. Ik raad u aan een e-ticket te kopen van uw vertrekstation naar het station waar u na negenen in kunt checken en dus korting krijgt. De voorwaarden vermelden dit echter niet, maar dit wordt nog wel aangepast.". Wij willen binnenkort een dagje weg.

Kan ik bij de overstap uit- en inchecken zodat we het tweede deel van de reis met korting reizen? Dit geldt niet voor, keuzedagen met een Dal Voordeel en Altijd Voordeel abonnement.

Ook wanneer deze op een doordeweekse dag vallen. Goede Vrijdag: Pasen: 1e Paasdag  en 2e Paasdag Koningsdag:, hemelvaartsdag:, pinksteren: 1e Pinksterdag  en 2e Pinksterdag Kerst: 1e Kerstdag 25 december 2019 en 2e Kerstdag 26 december 2019. Zo nee, hoe is het op te lossen?

Hema kortingskaart ns, Voordeeldrogist kortingscode, Korting reizen ns international,

Of moet ik dan de trein uit, uitchecken weer in checken en dan wachten op de volgende trein ( 9 van de 10 keer zijn er geen in/uit checkpalen op het perron) icon, beste antwoord door De luchtmacht, 09:39, nee, het moment van inchecken bepaalt. Het eerste deel van onze reis valt voor 9 :00 en binnen het traject van de trajectkaart. Icon, beste antwoord door Thom 29 september 2016, 09:30, het is niet mogelijk. Als u voor.55 incheckt, reist u tegen vol tarief en u kunt niet meer zoals vroeger heel snel even uit- en inchecken in de daluren. Als een trein na uw incheck aankomt, ook al is die vertraagd, mag u gewoon mee. Dan maar eens mailen naar de Klantenservice. Met een e-ticket kunt u de poortjes eventueel openen. Reis je met een studentenreisproduct?

Maar, echt heel duidelijk is het niet. Geldt dan automatisch na 9 uur het 40 korting tarief vanaf het station dat na 9 uur als stopstation wordt aangedaan. Doe dat bij een poortje met 'Scan Ticket'. Als een trein volgens dienstregeling.00 uur vertrekt, is een met een Voordeelurenabonnement aangeschaft vervoerbewijs slechts geldig vanaf het eerste station waar die trein vertrekt vanaf.00 uur." Reizen op Saldo De conducteur lijkt dus gelijk te hebben, wie voor 9 :00 uur vertrekt kan een boete krijgen.


Top news

Wehkamp korting verzendkosten

Bestel je voor meer dan 20 dan is de bezorging helemaal gratis! Het artikel moet dan wel op voorraad zijn en je moet voor 22:00 uur besteld hebben. Het werkt


Read more

Korting op bedrijfswagens

Homepagina, kilometerstand, prijs, bouwjaar2013, brandstofDiesel, kleurRood Basis 165.286 km, verkocht. Opel Nederland maakt gebruik van drie soorten cookies, te weten: Essentile cookies maken het onze gebruikers mogelijk om door de


Read more

Blijdorp abonnement korting toverland

Naar de website Plopsa-parken Met jouw Toverland abonnement ontvang je onbeperkt 40 korting op het dagtarief van Plopsa ( t/m ). Naar de website, nieuw: Comics Station Antwerp, met jouw.


Read more
Sitemap