Last news

Op, landal Sluftervallei vind je naast vakantiehuizen ook een mooie camping. Texel te vinden g3olf, pak code, tot 60, besparen, geverifieerde deal. Zij zagen het belang van toerisme voor Texels..
Read more
Ontvang de laatste kortingen van Euromaster direct in uw mailbox. Profiteer nu van 35 korting op AL het airco onderhoud bij Euromaster Bandenservice 2, bekijk actie, actie, actie, geniet nu..
Read more

Studenten week ov weekend


studenten week ov weekend

met stads- en streekvervoer. . Met een weekendabonnement reis je gratis in het weekend en met korting door de week: Gratis van vrijdag.00 uur tot maandag.00 uur. Weekabonnement, vrij reizen door de week. Donderdag gratis vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Gratis door de week of in het weekend. Let op: met een weekendabonnement heb je op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag gén korting tussen.00.00 uur en reis je verder door de week met 40 korting. Als NS haar verplichting niet nakomt, kunt u dat zelf waarschijnlijk niet regelen, omdat NS het niet mogelijk maakt om een abonnement te verplaatsen naar een andere OV-chipkaart. Woensdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Misschien is het Studentenreisproduct wel naar een nieuwe, lege, persoonlijke OV-chipkaart te verplaatsen, maar daarover zou u bij DUO moeten informeren. Voor beide abonnementen gelden verschillende regels. Dan mag u reizen vanaf de maand die volgt op uw aanvraag.

Ov en reizen: Wanneer reizen?studenten week ov weekend

De klantenservice heeft me tot nu toe niet kunnen helpen. Op saldo reizen met korting van zaterdag.00 uur tot maandag.00 uur. Studenten, ik ben student, met je studentenreisproduct reis je in Nederland meestal gratis of met korting met het openbaar vervoer. Deze heeft altijd gewoon gewerkt, bij alle maatschappijen, maar sinds ik mijn studenten week ov weer geactiveerd heb schrijven alle andere maatschappijen dan NS opeens geld af als ik in het weekend met de trein reis.

Hoeveel personen korting studenten ov
Ns aanbieding weekend vrij

Heeft iemand een idee hoe dit kan? Gratis, zondag, korting, gratis, zomerperiode, korting, als in de rest van het jaar. Op Goede Vrijdag reis je gratis. Op feestdagen reis je gratis van.00 uur tot.00 uur de volgende dag. Dinsdag gratis vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Goede Vrijdag * gratis gratis * Op de dag vr Goede Vrijdag, vr Koningsdag, vr Bevrijdingsdag en vr Hemelvaartsdag reis je als op een vrijdag. De zomerperiode loopt van 16 juli.00 uur tot 16 augustus.00 uur. Maandag, korting tot.00 uur, daarna gratis. Dat regel je via.

NS zal moeten zorgen voor een oplossing, om dezelfde reden als genoemd in dit topic. Wilt u later wisselen van abonnement, dan kan dat.

Korting ov studentenkaart meereizen, Nmbs korting studenten, Week ov korting in het weekend, Korting pathe met studentenkaart,


Top news

Dierenrijk korting optimel

Per bestelling zijn er maximaal 8 kortingsvouchers te bestellen. Voor actuele openingstijden en meer informatie, verwijzen we je naar. Maximale servicekosten per bestelling zijn 3,95, met een maximum van


Read more

Test jezelf.nu kortingscode

Onze missie is om een zo compleet mogelijk beeld van kortingscodes en andere acties te geven. Door gebruik te maken van onze kortingscodes kan jouw voordeel oplopen van enkele euros


Read more

19 btw korting mediamarkt apple

De webshop heeft een breed assortiment. Op de site vind je ook een breed assortiment. Mit einer Docking Station oder einem Bluetooth-Lautsprecher verwandeln Sie Ihr Smartphone in eine Stereo-Anlage. Tegenwoordig


Read more
Sitemap